Schilderen is een vak apart

U wilt niet alleen dat uw woning er weer mooi uitziet na een schilderbeurt, maar ook dat het er lang mooi uit blijft zien en natuurlijk dat uw kozijnen, ramen en deuren niet (verder) aangetast worden door de elementen.

Van een schilderbeurt is het schilderen op zich het minste werk. Het grootste deel bestaat uit het voorbereidende werk; grondig ontvetten van de ondergrond, constateren en verwijderen van eventuele aangetaste delen, deze repareren, schuren en dan tweemaal gronden. Het uiteindelijke aflakken is de laatste stap.

Onderhoudscontract

Indien u het schilderwerk volgens mijn advies laat uitvoeren en tevens een onderhoudscontract afsluit, bied ik vijf jaar garantie op het buitenschilderwerk. Dit onderhoudscontract kost € 50,00 per jaar. Uw lakwerk en eventuele houtreparaties worden dan een maal per jaar gecontroleerd op gebreken en zo nodig bijgewerkt.

Schilderwerk


Zo was het

 


Zo is het geworden

Reparaties met Repair Care

Reparaties van aangetaste houtdelen worden door mij uitgevoerd met de producten van Repair  Care. Deze levert een compleet gamma producten op basis van epoxy harsen. De nadruk ligt hierbij op duurzaam herstel en onderhoud. Gerepareerde aangetaste houtdelen zijn nadien zelfs beter dan nieuw!

Klusbedrijf Plantinga is Repair Care niveau 2 gecertificeerd.
Verifieer mijn opleidingsniveau of vind uitgebreide productinformatie.

Verlaagd BTW tarief

Binnen schilder- , saus- en behangwerkzaamheden kan ik natuurlijk ook voor u doen. Stucwerk besteed ik uit aan een collega.
Voor schilder-, saus- en behangwerk geldt het verlaagd BTW tarief van 6%. Ook stukadoorswerk valt hieronder. Voorwaarde is dat de woning ouder is dan twee jaar.

Behangwerk
Zo is het nu


  

Behangwerk

Voor

Behangwerk

Zo was het